Sala de Evenimente
Le Mer Vert

Bine ați venit la "Le Mer Vert", un sanctuar de eleganță și rafinament ascuns în Afumati. Aici, în acest colț de paradis, ne mândrim cu posibilitatea de a oferi un spațiu unic și fascinant pentru evenimentele dumneavoastră, fie că vorbim de nunți intime, petreceri aniversare, reuniuni de afaceri sau alte ocazii speciale.

"Le Mer Vert" se deschide într-o sală strălucitoare, cu o capacitate de a găzdui 90 de persoane, într-un spațiu aranjat cu rafinament. Acesta este un loc unde detaliile contează și unde fiecare element de design a fost gândit pentru a oferi un cadru impresionant. De la tavanul înalt, decorat cu lustre de cristal ce răspândesc o lumină caldă și primitoare, până la pardoseala de lemn lustruită care reflectă fiecare rază de soare ce pătrunde prin ferestrele înalte, fiecare detaliu este conceput să ofere un spațiu de vis pentru evenimentul dumneavoastră.

Culorile delicate ale salii, combinate cu elementele de decor în tonuri de verde smarald - un semn distinctiv al "Le Mer Vert" - aduc un plus de sofisticare și confort. Tocmai de aceea, fiecare moment petrecut aici se transformă într-o amintire prețioasă.

Dar nu doar designul interior al "Le Mer Vert" este deosebit. Înconjurați de o grădină luxuriantă, oaspeții dumneavoastră vor avea ocazia să se bucure de un peisaj impresionant în timp ce își savurează cocktailurile sau pur și simplu se relaxează într-un cadru natural excepțional. La "Le Mer Vert", vă promitem un serviciu de neegalat, într-un ambient de lux, care transformă fiecare eveniment într-o experiență memorabilă. Vă așteptăm cu drag să descoperiți frumusețea și eleganța acestei locații unice.

Rezervari

+40 728 325 415

Strada Fagului nr 1, Afumati, Romania

Le Mer Vert
Intrebari Frecvente
 • Ce tipuri de evenimente pot fi organizate la "Le Mer Vert"?
  La "Le Mer Vert", suntem mândri să găzduim o varietate de evenimente. De la nunți intime și aniversări speciale, la seminarii corporative și lansări de produse, ne străduim să creăm un mediu adaptat fiecărei ocazii.
 • Cât de mult timp în avans trebuie să rezervăm sala?
  Recomandăm să ne contactați cu cel puțin 2-3 luni înainte de data evenimentului dumneavoastră pentru a asigura disponibilitatea. Totuși, dacă aveți o cerere de ultim moment, suntem mereu gata să facem tot posibilul pentru a vă îndeplini nevoile.
 • Care sunt opțiunile de catering disponibile?
  Oferim o varietate de opțiuni de catering, de la mese în stil bufet până la meniuri personalizate, pregătite de bucătarii noștri talentați. Ne bucurăm să ne adaptăm ofertele pentru a satisface preferințele culinare și dietele speciale ale oaspeților dumneavoastră.
 • Putem aduce propriul nostru DJ sau bandă?
  Desigur! La "Le Mer Vert", încurajăm clienții să personalizeze evenimentele după propriul gust. Deși putem oferi servicii de divertisment dacă este necesar, suntem mai mult decât fericiți să vă găzduim propriul DJ sau bandă.
 • Există o limită de timp pentru evenimentele noastre?
  Ne dorim ca oaspeții dumneavoastră să se bucure de fiecare moment al evenimentului. În general, evenimentele se încheie la miezul nopții, dar putem discuta despre extinderea acestui orar dacă este necesar.
 • Care este politica de anulare?
  Înțelegem că pot apărea schimbări neprevăzute. În caz de anulare, avem o politică flexibilă, pe care o vom discuta cu dumneavoastră la momentul rezervării.
 • Oferiți asistență în planificarea evenimentului?
  Da, echipa noastră de planificare a evenimentelor este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă asista în organizarea evenimentului perfect, oferindu-vă consiliere pe toată durata procesului. La "Le Mer Vert", ne dedicăm pentru a face fiecare eveniment special și ne uităm înainte să facem parte din momentele dumneavoastră memorabile.
Experiente minunate

Le Mer Vert

La "Le Mer Vert", luxul nu se oprește la estetica locației, ci se extinde și la serviciile noastre. Cu o echipă de profesioniști dedicată, fiecare detaliu al evenimentului dumneavoastră este grijuliu planificat și executat la perfecțiune. Meniurile noastre sunt pregătite de bucătarii de top, fiecare fel de mâncare fiind un amestec de arome sofisticate și prezentare artistică. Dotările noastre audio și video sunt de ultimă generație, oferind o acustică excepțională și efecte de lumină impresionante, pentru a crea ambianța perfectă pentru evenimentul dumneavoastră.

Zilnic: +40 728 325 415

Secretul luxului

Le Mer Vert

"Le Mer Vert" emană un lux rafinat care îmbină clasicul cu modernul într-un mod deosebit. Sala de evenimente se mândrește cu un design elegant, cu detalii arhitecturale meticulos sculptate, pardoseala de lemn lucioasă, și lustre de cristal care pendulează gratioas din tavanul înalt, proiectând o lumină caldă și primitoare. Fiecare colț al sălii prezintă un aspect sofisticat, de la mobilierul din lemn sculptat, la draperiile grele de mătase care înconjoară ferestrele înalte.

Zilnic: +40 728 325 415

Servicii Exceptionale

Le Mer Vert

"Le Mer Vert" este, de asemenea, recunoscută pentru serviciul său excepțional. Personalul nostru, amabil și atent, este întotdeauna pregătit să satisfacă fiecare cerere a oaspeților. De la planificarea evenimentului până la servirea mesei, echipa noastră se străduiește să depășească așteptările și să asigure un eveniment fără griji. În concluzie, "Le Mer Vert" este mai mult decât o simplă sală de evenimente. Este un loc unde luxul, eleganța și serviciile de top se îmbină perfect pentru a crea un cadru memorabil, unde fiecare moment este special și fiecare detaliu contează. În acest colț de paradis, visele dumneavoastră prind viață.

Zilnic: +40 728 325 415