Sala de Evenimente
Le Mer Blue

Vă invităm să descoperiți splendoarea "Le Mer Blue", un loc de neuitat unde eleganța și grandiozitatea se întâlnesc pentru a crea decorul perfect pentru evenimentele dumneavoastră deosebite.

Situat în inima Afumatiului, "Le Mer Blue" este o oază de rafinament și lux, gândită să satisfacă cele mai exigente gusturi. Sala noastră principală, cu o capacitate generoasă de a găzdui până la 200 de persoane, este un veritabil palat al festivităților.

Amploarea spațiului este echilibrată armonios cu detalii de design sofisticate, creând un ambient grandios, dar în același timp intim. Tavanul înalt, împodobit cu elegante candelabre, conferă o atmosferă de poveste, iar pardoseala lucioasă din marmură reflectă fiecare raze de lumina, adăugând o notă de strălucire evenimentului dumneavoastră.

Designul interior al "Le Mer Blue" îmbină tonuri de albastru regal și auriu, oferind un cadru somptuos și exclusivist. Fiecare detaliu, de la mesele aranjate cu grijă, la textilele de înaltă calitate și decorațiunile rafinate, este ales pentru a completa perfect atmosfera de lux și confort. La "Le Mer Blue", frumusețea nu se oprește la interior. Grădina noastră încântătoare vă oferă un spațiu pitoresc pentru cocktail-uri în aer liber sau momente de relaxare, înconjurat de natură și arhitectură impresionantă. Aici, printre alei elegante și vegetație bogată, oaspeții dumneavoastră vor trăi experiențe memorabile, sub cerul liber.

Dedicăm fiecare detaliu pentru a asigura că fiecare eveniment la "Le Mer Blue" este nu doar un eveniment, ci o amintire prețioasă. De la nunți fastuoase și petreceri aniversare, la conferințe și întâlniri de afaceri, promitem un serviciu impecabil și o experiență de neuitat. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în acest sanctuar de frumusețe și eleganță, unde fiecare moment devine magic.

Rezervari

+40 728 325 415

Strada Fagului nr 1, Afumati, Romania

Le Mer Vert
Intrebari Frecvente
 • Ce tipuri de evenimente pot fi organizate la "Le Mer Blue"?
  La "Le Mer Blue", suntem mândri să găzduim o varietate de evenimente. De la nunți intime și aniversări speciale, la seminarii corporative și lansări de produse, ne străduim să creăm un mediu adaptat fiecărei ocazii.
 • Cât de mult timp în avans trebuie să rezervăm sala?
  Recomandăm să ne contactați cu cel puțin 2-3 luni înainte de data evenimentului dumneavoastră pentru a asigura disponibilitatea. Totuși, dacă aveți o cerere de ultim moment, suntem mereu gata să facem tot posibilul pentru a vă îndeplini nevoile.
 • Care sunt opțiunile de catering disponibile?
  Oferim o varietate de opțiuni de catering, de la mese în stil bufet până la meniuri personalizate, pregătite de bucătarii noștri talentați. Ne bucurăm să ne adaptăm ofertele pentru a satisface preferințele culinare și dietele speciale ale oaspeților dumneavoastră.
 • Putem aduce propriul nostru DJ sau bandă?
  Desigur! La "Le Mer Blue", încurajăm clienții să personalizeze evenimentele după propriul gust. Deși putem oferi servicii de divertisment dacă este necesar, suntem mai mult decât fericiți să vă găzduim propriul DJ sau bandă.
 • Există o limită de timp pentru evenimentele noastre?
  Ne dorim ca oaspeții dumneavoastră să se bucure de fiecare moment al evenimentului. În general, evenimentele se încheie la miezul nopții, dar putem discuta despre extinderea acestui orar dacă este necesar.
 • Care este politica de anulare?
  Înțelegem că pot apărea schimbări neprevăzute. În caz de anulare, avem o politică flexibilă, pe care o vom discuta cu dumneavoastră la momentul rezervării.
 • Oferiți asistență în planificarea evenimentului?
  Da, echipa noastră de planificare a evenimentelor este la dispoziția dumneavoastră pentru a vă asista în organizarea evenimentului perfect, oferindu-vă consiliere pe toată durata procesului. La "Le Mer Blue", ne dedicăm pentru a face fiecare eveniment special și ne uităm înainte să facem parte din momentele dumneavoastră memorabile.
Momente de neuitat

Le Mer Blue

Dotările noastre de ultimă oră în domeniul audio și video asigură o calitate acustică remarcabilă și efecte de iluminat spectaculoase, contribuind astfel la crearea unei atmosfere ideale pentru evenimentul dumneavoastră.

Zilnic: +40 728 325 415

Detalii rafinate

Le Mer Blue

"Le Mer Blue" iradiază o eleganță rafinată, într-o armonie perfectă între clasic și contemporan. Această sală de evenimente excelează prin designul său sofisticat, evidențiat prin elemente arhitectonice sculptate cu atenție, pardoseală strălucitoare din lemn și candelabre elegante de cristal ce atârnă cu grație de la tavanul înalt, oferind o lumină caldă și primitoare. În fiecare colț al încăperii se regăsește un aer de rafinament, de la mobilierul artistic sculptat în lemn la draperiile opulente de mătase ce încadrează ferestrele ample.

Zilnic: +40 728 325 415

Servicii remarcabile

Le Mer Blue

"Le Mer Blue" se distinge prin serviciile sale de înaltă calitate. Echipa noastră, cordială și dedicată, este mereu la dispoziția oaspeților pentru a îndeplini fiecare solicitare. Începând cu organizarea evenimentului și până la momentul servirii, personalul nostru depune eforturi constante pentru a întrece așteptările și a garanta desfășurarea evenimentului în cele mai bune condiții.

În concluzie, "Le Mer Blue" este mai mult decât o simplă sală de evenimente. Este un loc unde luxul, eleganța și serviciile de top se îmbină perfect pentru a crea un cadru memorabil, unde fiecare moment este special și fiecare detaliu contează. În acest colț de paradis, visele dumneavoastră prind viață.

Zilnic: +40 728 325 415